Profil

Om Drone Film & Foto

Drone Film & Foto er et firma indenfor kategorien foto og videoproduktion fra luften, som har tilladelse fra Trafikstyrelsen til at foretage operationer af kommerciel art.

 

Vi har således, den lovpligtige dokumentation og ansvarsforsikring til at udføre kommerciel drone flyvning. Dette er din garanti for en sikker og lovlig løsning af opgaven.

 

Vi løser alle typer af luftfoto opgaver, som før blev løst af fly helikoptere eller foto kraner / master. Optagelser med drone gør det nu muligt at komme tættere på objekterne. Dette giver optagelser med et nyt perspektiv, der ikke tidligere var muligt.

 

Brug af droner gør det billigere, hurtigere og bedre end andre konventionelle løsninger. Som kunde vil du desuden opleve en større fleksibilitet og lethed i udførelsen af den stillede opgave.

 

Da der er tale om luftfart i lovens forstand, er vi underlagt Trafikstyrelsens regler på området, og derfor stilles der også store krav til sikkerheden i forbindelsen med flyvninger. Alle opgaver vil derfor nøje blive gennemgået før de endeligt kan modtages og gennemføres. Sikkerheden har højeste prioritet, hvorfor enkelte opgaver ikke vil kunne påtages af sikkerhedsmæssige årsager. Desuden vil der være områder hvor vi ikke må flyve. Eksempelvis indenfor en radius af 5 km fra en offentlig flyveplads.

Drone Film & Foto Aps

Galionsvej 20 2th

1437 Kbh K

Tlf: +45 36 94 90 26

 

CVR 28655371

Copyright ©  -  Drone Film & Foto

Udstyr

Referencer